FAQ

Veelgestelde Vragen

Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

1. Hoe kan ik een bestelling plaatsen? Om een bestelling te plaatsen, ga naar het gewenste product en klik op "Toevoegen aan winkelwagen". Volg daarna de instructies om de bestelling af te ronden.

2. Wat zijn de verzendkosten? De verzendkosten variëren per bestemming en afmeting van het kunstwerk. Deze worden duidelijk weergegeven tijdens het afrekenproces.

3. Kan ik mijn bestelling retourneren? Ja, je hebt recht op retour binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Neem contact met ons op voor instructies.

4. Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang? De levertijd varieert per product en bestemming. Gemiddeld bedraagt deze tussen de 5 en 10 werkdagen.

5. Bieden jullie maatwerk aan? Ja, we bieden maatwerk aan voor specifieke wensen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

6. Wat is het verschil tussen canvas en acrylglas? Canvas heeft een klassieke uitstraling, terwijl acrylglas een moderne, strakke look biedt. Beide materialen hebben unieke eigenschappen.

7. Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice? Je kunt contact opnemen via ons contactformulier op de contactpagina of door een e-mail te sturen naar masca.artstudio@gmail.com.